Tävlingskallelse: Stadsmanöver – SP 100 år

30.10.2020 kl. 20:31

 

Tidpunkt: Lördag den 7 november, kl. 10:00-13:30 (prisutdelnings kl. 14:00 på Vårdberget)

Tävlingsklasser: Vu- och äventyrsscouter, spejar- och explorerscouter och övriga

Utrustning: Smarttelefon eller pekplatta med internetuppkoppling, seppo-appen rekommenderas för en smidigare upplevelese

Adress: play.seppo.io eller seppo-appen

Pin-kod: 1994B5 (spelet öppnar på lördag kl. 10:00)

Tävlingen ordnas på seppo-plattformen, samtliga kontroller är tillgängliga via plattformen. Kontrollerna är utplacerade i Åbo centrum, för att få upp respektive kontroll måste man helt fysiskt söka sig till den platsen på kartan där kontrollen finns. En stor del av kontrollerna är utplacerade på platser där SP tidigare haft kårlokaler.

Spejarscouter och äldre kan delta på egen hand, vi rekommenderar lag på 3 personer för bästa upplevelsen. Uppgifterna passar för alla åldrar men vi rekommenderar att vargungar och äventyrsscouter tar med sig en vuxen till tävlingen.

Ingen skild anmälan krävs, registreringen i spelet ses som en anmälan.

Efter tävlingen ordnas en kort samling på Vårdberget (amfiteatern vid observatoriebacken) för att uppmärksamma kårens födelsedag och prisutdelning för tävlingen. Det delas även ut glögg.

I dessa exceptionella tider hoppas vi att alla kommer ihåg rådande rekommendationer gällande hygien. Ifall du känner dig sjuk skall du blir hemma. Kom även ihåg att upprätthålla tillräckliga avstnd under samlingen i parken.

Alex Söderholm