Höstmöte 13.11

Scoutkåren Pojkarna r.f. kallar sina medlemmar till höstmöte onsdagen den 13 nobember kl. 19.00 på Skansen i Åbo, Auragatan 1. Välkomna!

VU-Kvällsseglats 11.9

Vi vill påminna att Vargungarna har seglats på kvällen 11.9 och att man skall anmäla scouten till en av tiderna: 17-18, 18-19 eller 19-20. Länken finns nedan:

bit.ly/2luXG8P

Klä på er varmt och enligt väder. Flytvästar finns tillräckligt åt alla men man får ta med sig egen om man vill. 

-Niklas

Säsongsstart 4.9 ASS 18-19

Hoppas alla har haft en skön och varm sommar! Scoutkåren Pojkarnas höstsäsong sparkas igång 4.9 kl. 18.00-19.00 på ASS (Valfångaregatan 10). På mötet kommer vi att träffa gamla vänner och göra nya via lekar och annat roligt program!

Starten gäller alla åldersgrupper:

  • Vargungar (1-3 klassister),
  • Äventyrsscouter (4-5 klassister),
  • Spejarscouter (6-8 klassister) 
  • Explorerscouter (8-9 klassister samt första gymnasieårets elever). 

Om du inte ännu är scout och vill komma och pröva på det så är du varmt välkommen! Scoutkåren Pojkarna tar emot nya medlemmar året runt i alla åldrar!

Vargunge & Äventyrsscout-Sommarläger 2019

I år kommer det att ordnas ett sommarläger för alla vargungar och äventyrsscouter inom Åbo-Pargas kårteamet. Här kommer det första lägerbrevet med information om datum, plats, anmälan och lite annat också. Anmälan sker via kuksa-länken som hittas i lägerbrevet med sista anmälningsdatum 20.5. Om det är någon som har problem med att anmäla sig (det finns instruktioner i slutet av lägerbrevet) så skall ni meddela mig i god tid så skall jag försöka fixa läget. Om någon missar det här helt och i efterhand vill anmäla sig så kan man meddela mig. Syns på XNÄS!

-Niklas Jylhävuori, Programchef

LÄGERBREV: 

 

Social media