Scoutkåren Pojkarnas åtgärder för att förhindra spridningen av Covid-19

I enlighet med Finlands Scouters beslut den 12.3 kommer kårens veckomöten samt resan till tävlingen Ankaret inhiberas för att förhindra spridningen av Coronaviruset Covid-19. Åtgärderna gäller åtminstone fram till 15.4.2020.

Skeppsrådet uppmanar alla kårens medlemmar och deras anhöriga till lugn och rationellt beteende. Vi hoppas att alla följer med Institutet för hälsa och välfärds (THL) rekomendationer samt undviker samhälleligt skadligt panikbeteende så som hamstring eller dylika påhitt.

Situationen är beklaglig men det ligger i vårt allas intresse att denna pandemi tar slut snarast möjligt och därför finner vi oss i centralorganisationens beslut.

- Kårchefen

Läs Finlands Scouters beslut: https://www.partio.fi/ajankohtaista/partiotoiminta-toistaiseksi-tauolle-koronaviruksen-takia/?fbclid=IwAR3l5wHDfLafVcaYdDFFosmIj62x_2COtreE7o106J-1d1nUE-a-iTSdUNw

 

Även vårmöte 18.3 skjuts på grund av omständigheterna fram till ett senare skede. Skeppsrådet kallar separat till detta möte.

Vårmöte 18.3.2020

Scoutkåren Pojkarna r.f. kallar sina medlemmar till vårmöte onsdagen den 18 mars kl. 19.00 på Skansen i Åbo, Auragatan 1. På vårmötet behandlas stadgeenliga ärenden. Välkomna!

 

Vårmötet skjuts på grund av coronaviruset upp till ett senare tillfälle. Skeppsrådet skickar ut ny kallelse till det mötet.

 

Höstmöte 13.11

Scoutkåren Pojkarna r.f. kallar sina medlemmar till höstmöte onsdagen den 13 nobember kl. 19.00 på Skansen i Åbo, Auragatan 1. Välkomna!

VU-Kvällsseglats 11.9

Vi vill påminna att Vargungarna har seglats på kvällen 11.9 och att man skall anmäla scouten till en av tiderna: 17-18, 18-19 eller 19-20. Länken finns nedan:

bit.ly/2luXG8P

Klä på er varmt och enligt väder. Flytvästar finns tillräckligt åt alla men man får ta med sig egen om man vill. 

-Niklas

Social media