Länk till medlemsansökan:

https://kuksa.partio.fi/kotisivut/jasenyys.aspx?id=9999571

 

Frågor?

Kontakta oss per mail på scoutkarenp@gmail.com

Vill du bli SPare?

Vi tar emot personer från åk 1 uppåt!

 

Hur blir jag medlem?

För att gå med i Scoutkåren Pojkarna måste man göra en medlemsansökan. Det är viktigt att du gör en medlemsansökan åt ditt barn/dig själv och betalar medlemsavgiften för först efter det är du medlem i kåren. Det innebär att man har rätt att delta i verksamheten och får ta del av medlemsförmånerna.  

För att hitta rätt sida för att göra en medlemsansökan åt ditt barn ska du gå till adressen nedan https://kuksa.partio.fi/kotisivut/jasenyys.aspx?id=999957 (Du kan byta språket på inloggningssidan till svenska!)

Inskrivningsavgiften som är en engångsavgift på 60 € täcker scouthalsduken samt höstens verksamhet. Man kan söka om befrielse av medlemsavgift, antingen direkt från Finlands Svenska Scouter eller genom att ta kontakt med Scoutkåren Pojkarnas styrelse. Mera info hittas på denna sida.

 


 

Kuksa - medlemsregistret

Inom scoutverksamheten används scoutmedlemsregistret Kuksa, där vårdnadshavare och medlemmar kan sköta scoutrelaterade ärenden i Scouternas e-tjänst. För att fylla i en medlemsansökan till kåren bör du först registrera dig som användare i tjänsten. Om du är vårdnadshavare, skapar du först login åt dig själv. Därefter kan du lägga till minderåriga som du har vårdnad över i tjänsten och kommer åt att skapa en medlemsansökan åt hen och senare kan man sköta alla anmälningar till evenemang via tjänsten. 

Du kommer åt att se alla uppgifter som finns sparade om dig eller ditt barn. Du som är vårdnadshavare, men inte är scout, har i medlemsregistret en liknande profilsida som scouten, dock utan ett medlemskap i kåren.

Som målsman kan du:

   -Uppdatera dina uppgifter i medlemsregistret

   -Uppdatera ditt barns kontaktuppgifter

   -Skriva ut/spara ditt barns medlemskort

   -Anmäla ditt barn till evenemang

Om du vill få mer info om vad medlemskapet innebär samt vilka medlemsförmåner man har som medlem, kan du besöka denna sida